Hellen Kloeze Consulting

Als bedrijfskundige en ervaren verander-, interim en projectmanager begeleid ik teams om succesvoller, professioneler, klantgerichter en met meer plezier en energie zowel in- als extern samen te werken. Mijn werkwijze is co-creatief en pragmatische en leidt tot duurzame verbeteringen. Ik verbind medewerkers met elkaar door ze samen hun droomorganisatie te laten ontwerpen en realiseren, waarbij ieders kwaliteiten worden ingezet. Daarnaast wordt ik regelmatig inschakeld als 'chef onmogelijke projecten' om vraagstukken waar niemand z’n vingers aan wil branden op te lossen.

Inspirerende en energiegevende trajecten voor alle betrokkenen, waarin ik als bedrijfskundige gebruik maak van de kennis en ervaring die ik in binnen- en buitenlandse organisaties in verschillende branches heb opgedaan.

Contact

Hellen Kloeze Consulting

3062 AC Rotterdam

06-48660988

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.