Hellen Kloeze

De afgelopen 20 jaar heb ik als bedrijfskundige voor diverse bedrijven en branches gewerkt. Zowel in Nederland als in het buitenland. De rode draad door mijn CV is het opzetten en begeleiden van afdelingen en projecten en het ondersteunen van professionals in hun ontwikkeling en het verbeteren van hun werkzaamheden en samenwerking met collega’s en klanten. 

Mijn interesse voor 'onmogelijke projecten' ontstond 15 jaar geleden toen ik in Suriname woonde en voor CKC Kersten ging werken. De toenmalig directeur van dat bedrijf gaf mij, hoofd business development, de opdracht om de stafafdelingen van drie bedrijven die bouwmaterialen produceerden samen te voegen. Een leerzaam en leuk traject in een land waar ik toen pas enkele maanden woonde en wat ik, samen met de directeuren van deze werkmaatschappijen, tot een goed resultaat heb weten te brengen. Na drie jaar met plezier in Suriname gewoond en gewerkt te hebben, kreeg ik terug in Nederland meer van dergelijke speciale opdrachten. Een overzicht van deze projecten kan je bekijken door hier te klikken. 

Bij Stedin kreeg ik van mijn mede-MT-leden de titel ‘chef onmogelijke projecten’voor het oppaken en oplossen van de problematieken rondom 'sloop', 'dijkversterkingen' en 'overlegstructuren', maar ook voor het opzetten van een nieuw accountmanagementteam en het reorganiseren van de afdeling. Dergelijke opdrachten deed ik tot twee jaar geleden in loondienst. Dit was vaak een deel van mijn takenpakket. Voor mij het deel waar ik de meeste energie en plezier uit haalde. Daarom besloot ik twee jaar geleden om zelfstandig ondernemer te worden. Sindsdien heb ik diverse organisaties geholpen om hun teams beter en klantgerichter te laten samenwerken. En met meer plezier! 

Mijn opdrachtgevers waarderen dat ik met alle betrokkenen in contact treed, heldere analyses maak en gezamenlijk tot goede en werkbare oplossingen kom.  Met als resultaat heldere processen, taak- en rolverdelingen, betere samenwerking, tevreden klanten, meer omzet en minder uitval en herstelwerkzaamheden.

Plezier en energie halen uit wat ik doe is voor mij niet alleen zakelijk, maar ook privé belangrijk. Privé doe ik dat door regelmatig te sporten (tennis, golf, skiën, hardlopen en fitness), te wandelen met mijn hond en tijd door te brengen met mijn gezin en vrienden. Daarnaast ben ik al jaren coach/manager van het hockeyteam van mijn dochter en organiseer ik jaarlijks diverse activiteiten voor mijn straat om de bewoners, op een feestelijke manier, met elkaar te verbinden. 

 

 

 

 

Contact

Hellen Kloeze Consulting

3062 AC Rotterdam

06-48660988

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.