Herkenbaar?

Onmogelijke projecten

Heb je 'onmogelijke projecten' binnen jouw bedrijf? Vraagstukken waar niemand z’n vingers aan wil branden of niemand zich verantwoordelijk voor voelt? 

Denk aan: 

- samenwerking met externe partijen of andere afdelingen die niet van de grond komt

- (afdelingsoverschrijdende) processen die vastlopen 

- ontevreden klanten en collega’s, deadlines die overschreden worden en                                         gebrekkige informatievoorziening hieromtrent 

Door als ervaren verandermanager voor diverse organisaties in de zakelijke dienstverlening dergelijke vraagstukken op te lossen kreeg ik de bijnaam ‘Chef onmogelijke projecten’. Met als resultaat betere samenwerking, tevreden klanten, meer omzet en minder uitval en herstelwerkzaamheden.

 

Droomorganisatie

Als jou en de medewerkers van jouw organisatie gevraagd zou worden hoe hun droomorganisatie of -afdeling er uit ziet, schetsen zij vaak een heel ander beeld dan de huidige situatie. Is jouw organisatie nog ver weg van een droomorganisatie? Ervaren jouw medewerkers een te hoge werkdruk? Worden (team)doelstellingen niet gehaald en deadlines met de klant niet nagekomen? Is er te weinig plezier op de werkvloer en is de samenwerking binnen het team of tussen afdelingen niet optimaal? 

In organisaties waar deze problemen spelen, is vaak onduidelijkheid over taken, rollen en verantwoordelijkheden, zijn afdelingsoverschrijdende processen niet efficiënt ingericht en is de klantfocus onvoldoende. 

 

Herkenbaar? Kijk bij "Oplossingen!" wat ik voor jullie organisatie kan betekenen.

Contact

Hellen Kloeze Consulting

3062 AC Rotterdam

06-48660988

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.